Waar vind ik mijn aflosnota?

Indien een lening door een andere kredietverstrekker wordt overgesloten kan er gevraagd worden naar een aflosnota. Op dit document staat het openstaande bedrag vermeld, het rekeningnummer, de tenaamstelling van Stichting Derdengelden Lender & Spender en de omschrijving van het leningnummer.

De aflosnota kun je als volgt downloaden:

Log in op je persoonlijke dashboard > klik op "Extra aflossen" > klik op "Download aflosnota" zoals te zien is op de onderstaande schermafbeelding.