Wat moet ik doen wanneer het niet lukt om een digitale incassomachtiging af te geven?

Wanneer het niet lukt om een digitale incassomachtiging af te geven dan raden we je aan om de browser te sluiten en te openen en het nogmaals te proberen. Mocht het alsnog niet lukken dan gebruik je mogelijk een verouderde browser. Je kunt in dat geval het beste een andere browser proberen (bijvoorbeeld Google Chrome of Mozilla).

Indien het probleem hiermee niet is verholpen kun je het best contact opnemen met je bank om na te gaan of er een storing is.

Mocht het alsnog niet lukken, dan kun je met ons contact opnemen en bekijken we wat de beste oplossing is.